Meet the Team: Bram van Boxel

”Ik ben Bram van Boxel, de nieuwste aanwinst van Allesvoorpadel. Ik ben op 1 maart 2024 begonnen als accountmanager. Ik richt mij vooral op de afdeling Padelonderhoud, maar zal mij ook bezig houden met de Padelkiosk.

Van jongs af aan heb ik altijd een passie voor sporten gehad. Als kind heb ik altijd gevoetbald en getennist. Tennissen ben ik altijd blijven doen en tijdens mijn studie marketingcommunicatie gaf ik in de avonduren tennisles bij de lokale tennisvereniging in Abcoude. Al heb ik in de afgelopen paar jaar mijn tennisracket ingewisseld voor een padelracket. Als ik tegenwoordig wil gaan spelen dan gaat mijn voorkeur uit naar een potje padel. De bijzondere en lange rally’s die je met padel kunt hebben vind ik geweldig.

Voorheen ben ik ongeveer 8 jaar werkzaam geweest in de vastgoed sector. Ik hield mij vooral bezig met het beheren van woningen voor studenten en starters. Dit was een leuke en leerzame tijd, maar ik ben nu vooral erg blij met de stap naar Allesvoorpadel. Ik ben in mijn dagelijkse werk bezig met de sport die ik het leukst vind om te doen. Padel!”

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.