De eerste World Padel Tour kunstgrasmat in Nederland bij NDSM Padel

Ontworpen in samenwerking met ‘s werelds grootste padelcircuit, verbetert de Supercourt XN de speelsnelheid en bounce verder dankzij de exclusieve combinatie van XNOVA-monofilamenten en STX-monofilamenten. Sinds januari 2021 is het centre court van de World Padel Tour (WPT) bekleed met de nieuwe kunstgrasmat van Mondo. Dit product is ook leverbaar voor de clubs en verenigingen.

Ideaal voor installatie van binnen- en buitenbanen, dit innovatieve kunstgrassysteem voor padelbanen biedt maximale consistentie in hoekig en verticaal stuiteren, voor en na impact op het glas. De getextureerde vezels houden het zand binnen de grasmat en verbeteren de stabiliteit van de baan, terwijl ze ook de slijtage van vezels en ballen verminderen.

Het onderhouden van deze padelmat is minder intensief. De zandverdeling hoeft niet wekelijks opnieuw verdeeld te worden waardoor de onderhoudskosten laag blijven.

Alle filamenten van het systeem zijn gemaakt van 100% polyethyleen (PE) en worden gesmeerd om het risico op slijtage te minimaliseren als spelers uitglijden tijdens het spel. Een veilig systeem van hoge kwaliteit dat hetzelfde prestatieniveau en dezelfde uitstraling biedt als waar de spelers van de World Padel Tour mogen spelen.

De locatie in Amsterdam Noord is sinds de eerste week van februari afgerond. Hopelijk kan er snel gespeeld worden op deze prachtige locatie. De reserveringen kunnen gedaan worden via Playtomic bij NDSM Padel.

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.