Meet the Team: Jorden Kallenbach

“Ik ben Jorden Kallenbach en sinds april 2023 ben ik de marketingmanager van Allesvoorpadel. Voor mijn start bij Allesvoorpadel heb ik gewerkt bij AZ Alkmaar, Comeback Sports en Sportbedrijf Lelystad. In april 2022 ben ik begonnen als stagiair van toen nog Padelbouw. Na mijn succesvolle stage ben ik eerst parttime en daarna fulltime gaan werken bij Allesvoorpadel.

Ik zorg voor alle communicatie vanuit Allesvoorpadel. Dit gaat via social media, de website en offline marketing. Ik stond aan het roer van de naamswijziging van Padelbouw naar Allesvoorpadel in 2023. Met deze nieuwe naam benadrukken we dat we niet alleen padelbanen bouwen, maar nog veel meer doen voor de sport padel.

Eenheid is belangrijk voor een bedrijf. Hierdoor bewaak ik onze huisstijl en zorg ik dat we altijd op dezelfde wijze naar buiten communiceren. Zichtbaarheid is ook belangrijk voor een bedrijf en ik probeer Allesvoorpadel nog beter op de kaart te zetten. Dit doe ik voor al onze afdelingen: Padelbouw, Padelonderhoud, Padelkiosk en Padelshop.

Wil je sparren over leuke marketing- en/of promotionele acties? Neem dan contact met mij op via jorden@allesvoorpadel.nl. Ik denk graag mee over leuke samenwerkingen!”

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.