Menno Nolten strijdt voor het Nederlands Kampioenschap 2024

Menno Nolten strijdt voor het Nederlands Kampioenschap 2024

Menno Nolten, het Allesvoorpadel talent, heeft tijdens de Dutch Padel Week in Eindhoven gestreden voor het Nederlands Kampioenschap samen met zijn partner Bart van Opstal. Hiervoor hebben de heren twee maanden lang getraind tijdens het voorseizoen in Spanje, waar ze zich klaar hebben gestoomd voor het NK Padel 2024.

De eerste ronde dat Menno Nolten en Bart van Opstal speelde was op woensdagavond 27 maart tegen Ole Oosterom en Daan van Randtwijk. De eerste set was spannend, maar werd gewonnen met een uitslag van 6-4. De volgende set hadden de heren de overhand en wonnen ze met 6-0, waardoor ze zich plaatsten voor de kwart finale. ‘’We hadden echt enorm goed gespeeld voor ons gevoel en wilde dit doorzetten naar de kwartfinale’’ zegt Menno.

Kwartfinale NK Padel HD
In de kwartfinale stond het duo tegenover Jasper Smit en Simon Bond. Deze wedstrijd werd op zaterdagochtend 30 maart gespeeld. Dit was een lekkere wedstrijd voor Menno en Bart die ze eenvoudig hadden gewonnen met een uitslag van 6-1 6-1. ‘’Deze wedstrijd ging zo lekker dat we met een goed gevoel doorgingen naar de halve finale’’ zegt Menno Nolten.

Halve finale werd knap lastig
De halve finale speelde Menno en Bart tegen Julian Prins en Youp de Kroon. De wedstrijd begon heel lastig en ze verloren de eerste set met 1-6. Met veel motivatie knokte de heren verder en wisten de tweede set te winnen met een uitslag van 6-2, maar in de laatste set waren de tegenstanders toch echt te sterk met een uitslag van 3-6. ‘’Helaas ging de wedstrijd niet zoals wij hadden gehoopt en konden we ons niveau niet bereiken’’ zegt Menno Nolten teleurgesteld. Hij vult dit aan met het volgende: ‘’Terugkijkend naar het evenement baal ik enorm over de halve finale, maar we zijn wel trots op onze prestaties die we tijdens de eerste twee wedstrijden hebben kunnen laten zien’’.

Allesvoorpadel is een trotse sponsor
Uiteindelijk zijn Bram Meijer en Sten Richters Nederlands Kampioen geworden van de heren dubbel. Allesvoorpadel is enorm trots op Menno Nolten en de kwaliteiten die hij heeft laten zien tijdens het NK Padel 2024. Menno Nolten vult dit aan met: ‘’Het seizoen is pas net begonnen, dus we gaan met goed vertrouwen door naar de komende toernooien’’. ‘’Allesvoorpadel heeft hier alle vertrouwen in en wensen Menno onwijs veel succes. ‘’ zegt Jorden Kallenbach, marketingmanager van Allesvoorpadel.

EY NK Padel 2024 – KNLTB Padel Awards – Dutch Padel Week 2024 – Peakz Padel Eindhoven – Vibes Eindhoven © Alyssa van Heyst Photography 2024 / www.alyssavanheyst.nl

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.