padelteam

Ons team heeft jarenlange ervaring betreft alles voor padel

VCA

Allesvoorpadel voldoet aan de norm VCA* 2017/6.0.

VPN

We zijn aangesloten bij de Vereniging van Padelbaanbouwers Nederland.

Padelgids

Allesvoorpadel is door Padelgids erkend als premium bouwer.

Allesvoorpadel

Bij Allesvoorpadel ben je aan het juiste adres voor alles omtrent de sport padel. Van padelbaanrealisatie en overkappingen tot aan de rackethuur op je club. En van de beste padelrackets tot aan het jaarlijkse onderhoud van padelbanen. Allesvoorpadel bevat de volgende vier submerken :

Padelbouw: het bouwen van padelbanen en andere sportvelden.

Padelonderhoud: het specialistisch onderhouden van padelbanen.

Padelkiosk: dé automaat geschikt voor padelracketverhuur.

Padelshop: een uitgebreide webshop met padelartikelen.

DIRECTEUR

Floris Siderius

Na jarenlange ervaring als projectleider/uitvoerder in de infrastructuur is Floris Padelbouw B.V. begonnen. Zelf is hij ongeveer zes jaar geleden geïnteresseerd geraakt in de sport. Hij speelt wekelijks (soms dagelijks) een potje padel. Zijn visie voor het bedrijf is niet gericht op prijs, maar op kwaliteit. Hij wil dat Allesvoorpadel zich onderscheidt op het gebied van maatwerk en het inrichten van complete (padel)terreinen.

Contact opnemen met Floris Siderius kan via floris@allesvoorpadel.nl.

VERKOOPMANAGER

Dennis Kloosterman

Alle tennissers en padellers rondom Biddinghuizen kennen Dennis als technisch voorzitter bij BAS Tennis & Padel.  Floris en Dennis zijn met elkaar in contact gekomen doordat in Biddinghuizen in 2017 de eerste padelbaan werd gerealiseerd. Zo is Dennis in 2020 bij Padelbouw BV gekomen om de verkoop en marketing op te pakken van Padelbouw en Padelonderhoud. Zijn aanpak om Allesvoorpadel naar een hoger niveau te tillen is door altijd eerlijk en oprecht te zijn naar de klant en daarbij het beste advies te geven.

Contact opnemen met Dennis Kloosterman kan via
dennis@allesvoorpadel.nl.

UITVOERDER

Peter Oudshoorn

Peter is begonnen in de staalbouw. Daarna heeft hij 21 jaar in de grond-, weg- en waterbouw gewerkt. Zodoende heeft Peter zeer veel ervaring voor de onderbouw en opbouw van de padelbanen. Van die 21 jaar dat Peter in de grond-, weg- en waterbouw werkte, heeft hij er 15 met Floris samen gewerkt. Via Floris is hij dan ook bij Allesvoorpadel betrokken geraakt. Hij is verantwoordelijk voor het van A tot Z in goede banen leiden van de de bouw van onze producten. Ook zorgt hij ervoor dat de kwaliteit hoog blijft. 

Contact opnemen met Peter Oudshoorn kan via
peter@allesvoorpadel.nl.

VERKOOPMANAGER

Yvette Siderius

Yvette is in 2009 begonnen in de sales. Ze heeft ruim 12 jaar gewerkt bij een sierbestrating bedrijf. Aangezien Yvette graag in contact komt met mensen is ze in 2022 begonnen als verkoopmanager van de afdelingen Padelkiosk en Padelshop. In deze functie verkoopt Yvette padelartikelen en nog grootser ook onze Padelkiosk, dé vendigmachine voor racketverhuur.

Contact opnemen met Yvette Siderius kan via yvette@allesvoorpadel.nl

MARKETINGMANAGER

Jorden Kallenbach

Jorden startte vijf jaar geleden in de sportbranche als marketeer bij zowel commerciële als maatschappelijke sportorganisaties. In mei 2022 begon hij als stagiair bij Padelbouw. Sinds oktober 2022 is hij in dienst als marketingmanager voor alle afdelingen binnen Allesvoorpadel.

Contact opnemen met Jorden Kallenbach kan via jorden@allesvoorpadel.nl.

WERKVOORBEREIDER / INKOPER

Remco Croese

Remco begon in de transport & logistiek en is 16 jaar werkzaam geweest binnen deze branche. Hij was het eerste aanspreekpunt voor twee grote klanten en hield zich voornamelijk bezig met inkoop, planning en facturatie. In zijn vakantie is hij in aanraking gekomen met de sport padel. Via deze weg kwam hij in contact met Floris Siderius. Nu is hij de inkoper en planner van Allesvoorpadel. 

Contact opnemen met Remco Croese kan via
remco@allesvoorpadel.nl.

TECHNISCHE TEKENAAR

Roy Slagt

Roy is sinds 2021 in dienst bij Allesvoorpadel. Hij begon als padelbaan bouwer in de buitendienst, maar had altijd al een voorliefde voor tekenen. Roy merkte dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging en kreeg de kans om technisch tekenaar te worden bij Allesvoorpadel.

Contact opnemen met Roy Slagt kan via roy@allesvoorpadel.nl.

ACCOUNTMANAGER

Kenny Leijendekkers

Direct na de middelbare school is Kenny begonnen met werken in de vliegtuig branche. Hij was daar werkzaam als Air Charter Broker. Na acht jaar is hij aan de slag gegaan als vestigingsmanager bij een opslagbedrijf. Vanuit Kenny zijn tennis verleden is hij een padel wedstrijd gaan bijwonen. De liefde voor padel sloeg over en nu is Kenny drie keer per week te vinden op de padelbaan. Via deze manier is hij in contact gekomen met Floris. Kenny is begonnen als accountmanager bij Allesvoorpadel sinds augustus 2023.  

Contact opnemen met Kenny Leijendekkers kan via
kenny@allesvoorpadel.nl.

HR BUSINESS PARTNER

Chantal Hajenius

Chantal heeft sinds 2006 ervaring in Recruitment en sinds 2013 in HR. In 2023 is Chantal het team komen versterken als HR Business Partner bij Allesvoorpadel. Chantal vervult een essentiële rol, waar ze actief bijdraagt aan de ondersteuning en groei van het team. Ze begrijpt als geen ander het belang van het samenbrengen van de juiste mensen en het bevorderen van een werkomgeving waarin medewerkers met veel plezier werken.  Ze zet zich vol enthousiasme in om de groei en bloei van het bedrijf te ondersteunen

Team Tim | Orlando | Damian
Team Martijn | Ilja | Jaap
Team Joey | Sam | Robin | Xaviero
Team Onderhoud | Vincent | Jesse

Padelbaan laten aanleggen?

Wil je graag een padelbaan laten aanleggen op jouw locatie? Of wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Jouw vragen beantwoord

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.