Padel
Kiosk

Altijd service voor jouw (padel)club

24/7 service

De Padelkiosk biedt 24/7 service aan jouw klanten.

Handen vrij

Je personeel wordt ontzorgd en is dus elders inzetbaar.

Contactloos betalen

Onze Padelkiosk heeft een contactloos betaalsysteem.

Ons aanbod

Een Padelkiosk is dé automaat voor de verhuur van rackets en aankoop van ballen, grips en eventueel snacks of drinks. Er zijn drie verschillende modellen die op maat ingevuld kunnen worden.

Op de deursticker van de Padelkiosk staat een uitgebreid stappenplan hoe je padelrackets huurt en ballen koopt. Bij de Padelkiosk scan je eerst je bankkaart of de Lova-app. Zo open je de deur, en pak je wat je nodig hebt. Nadat je gekozen hebt, druk je op betalen. Het bedrag gaat automatisch van je rekening af. Na het spelen breng je de gehuurde rackets terug. De borg wordt binnen 24 tot 48 uur automatisch geannuleerd. Op zoek naar een uitgebreide handleiding? Klik dan hier

Onze Padelkiosk is het enige automaat dat de verhuur van rackets mogelijk maakt. Dit is omdat de deur volledig open kan. Op die manier kan een racket gehuurd en achteraf teruggebracht worden, zonder dat hier personeel voor nodig is. Alles gebeurt automatisch door middel van de combinatie van een hightech weeg- en camerasysteem. Wij hanteren een full service methode. Met deze fantastische formule ondersteunen wij jou met het vullen en onderhouden van de Padelkiosk. Daarnaast handelen wij alle betalingen, vragen en klachten af en ontvang je als club ook nog eens commissie op alle verkoop en verhuur.

Combi kiosk in Maartensdijk

Kosten voor de club

Hoeft de club dan helemaal niets te betalen? Nee! Behalve het voorzien van internet en elektriciteit zijn hier voor de club geen kosten aan de Padelkiosk verbonden. Integendeel, de club ontvangt drie maandelijks een commissie op alle verhuur en verkoop uit de Padelkiosk.

Indoor en outdoor

De Padelkiosk moet indoor geplaatst worden. Voor de outdoor locaties hebben wij de Combi kiosk unit waar de automaat in is gemonteerd. Deze kunnen wij ook leveren en aanbrengen, zodat de spelers altijd kunnen profiteren van de faciliteiten die je als bedrijf kunt bieden.

Op dit moment staan er zo’n vijftig Padelkiosks in Vlaanderen en Nederland. Wil je graag zelf eens een Padelkiosk testen? Kom gerust langs op één van de vele clubs en ervaar zelf hoe efficiënt het is om een kwalitatieve Padelkiosk op locatie te hebben.  

 

Padelkiosk op locatie?

Wil je graag een Padelkiosk op jouw locatie? Of wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Jouw vragen beantwoord

Veelgestelde vragen

Dit bedrag is een reserveringsbedrag. Dit zal nooit effectief van jouw rekening gaan, maar wordt aangepast naar het effectieve bedrag. Het reserveringsbedrag (€49,99) zal vervangen worden door het daadwerkelijke bedrag waarvoor je gekocht hebt. Voorbeeld: €49,99 euro wordt gereserveerd. Je koopt een tube ballen voor €7,50 euro. Binnen 24/48 uur zal – €49,99 euro vervangen worden door €7,50 euro (iedere bank werkt anders waardoor er afwijkingen kunnen ontstaan).

Geef het racket(s) af aan de bar en stuur een mailtje naar info@afp-trade.nl met vermelding van het aantal rackets dat je hebt achtergelaten. Wij checken met de bar, en zorgen ervoor dat er geen extra kosten worden aangerekend.

Geen probleem, de retourcode dient enkel als back-up en heb je eigenlijk niet nodig om je racket(s) terug te brengen. Neem de bankkaart waarmee je de rackets oorspronkelijk huurde, klik op ‘Racket terugbrengen’ en ‘Betaling met bankkaart’. De Padelkiosk zal je kaart herkennen en de deur ontgrendelen, zodat je je racket kan inleveren.

Nee, dit kan niet. Indien u het racket niet terug stopt, zal er automatisch een boete van €150 euro worden aangerekend, voor het ‘stelen’ van het racket. Je zou wel een racket kunnen kopen via www.afp-trade.nl, dit is onze online webshop. Neem gerust contact op