speed
soccer

Ruimdenkend

Ruimdenkend in oplossingen op het gebied van grondwerk en realisatie.

Jarenlange ervaring

Ruim 8 jaar ervaring in het bouwen van padelbanen.

Snelle realisatie

Projecten kunnen snel en zorgvuldig gerealiseerd worden.

Een spectaculaire
en intensieve sport

Speedsoccer is een unieke en snelgroeiende sport waarbij het speltempo extreem hoog ligt. Dit levert gegarandeerd spectaculaire acties op.

Een intensieve en spectaculaire sport

Ben je op zoek naar een intensieve en spectaculaire sport waarbij er geen tijd is om stil te staan? Dan is speedsoccer iets voor jou. Speedsoccer is eigenlijk indoorvoetbal op kunstgras, waarbij het speedsoccerveld volledig omringd is met boarding en netten. Speedsoccerbanen kunnen ook outdoor worden aangelegd. Doordat het speedsoccerveld volledig omringd is, is deze sport een stuk intensiever dan voetbal. Spelers komen vaker aan de bal, er is meer samenspel en er kan vaker gescoord worden. Speedsoccer is één van de snelst groeiende sporten en dit komt door de snelheid, attractiviteit en laagdrempeligheid van deze sport.

Speedsoccer en zaalvoetbal

Speedsoccerbanen lijken in eerste instantie erg op zaalvoetbalbanen. Het is namelijk in beide gevallen indoorvoetbal, maar er zijn wel degelijk verschillen. Bij een speedsoccercourt is de ondergrond van kunstgras en bij zaalvoetbal is het vaak van hard materiaal. Ook is een speedsoccerveld ten opzichte van een zaalvoetbalveld redelijk klein, 30 bij 15 meter. Daarnaast is het spelveld bij speedsoccer volledig omringd met boarding en netten. Hierdoor bestaat er geen buitenspel en kom je vrijwel nooit corners tegen. Geen buitenspel resulteert in het feit dat je bij indoorsoccer blijft rennen. Speedsoccer spelen doe je in een team van vier spelers en één keeper. Je speelt dus vijf tegen vijf en het is belangrijk om minimaal twee wissels te hebben, omdat speedsoccer een zeer intensieve sport is.

Speedsoccer baan laten aanleggen?

Wil je graag een speedsoccerbaan laten aanleggen op jouw locatie? Of wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.