Lelystad Open 2023

Van 23 juli tot en met 30 juli 2023 heeft het Lelystad Open 2023 toernooi plaatsgevonden. Allesvoorpadel heeft zicht als hoofdsponsor verbonden aan het toernooi met een P500 en een NRT. Het toernooi in thuisstad Lelystad was een waar succes met heerlijk eten, mooie wedstrijden en onwijs veel gezelligheid. In deze blog blikken we terug naar het geslaagde evenement.

P500
Op dit evenement vond ook de P500 plaats waar onder andere onze Allesvoorpadel topper Menno Nolten speelde met zijn partner Bart van Opstal. Helaas verloren de heren de finale in de P500 heren van Rene Lindenbergh en de Spaanse Julio Pulido Alegre. Bij de P500 dames wonnen Steffie Weterings en Marcella Koek van Liza Groenveld en Bo Luttikhuis.

Tennis en Padel
Naast het padeltoernooi werd er ook tegelijk een tennistoernooi gehouden. De combinatie tussen beide sporten zorgt voor veel publiek. Bij het Lelystad Open 2023 toernooi waren er vijfhonderd deelnemers, waarvan de meeste padel spelen, maar er waren ook enkele tennisspelers aanwezig op dit toernooi.

Open toernooi
Naast de NRT en de P500 werd er ook een open toernooi georganiseerd in verschillende divisies. Onze andere Allesvoorpadel topper Thomas Bruggeman kwam helaas in de P500 niet verder dan de tweede ronde, maar wist wel het open toernooi in Lelystad te winnen.

Pop-up Padelshop
Voor dit toernooi heeft Allesvoorpadel een speciale uitvoering van de Combi kiosk unit gemaakt. Deze unit is 3,5 meter lang, waardoor we aan de linkerkant van de container een pop-up shop hebben gemaakt met verschillende rackets, ballen en kleding van merken als onder andere Wilson, Bullpadel en adidas. De andere kant van de unit bevat de Padelkiosk en een drank- en snackautomaat. Deze container zal bij LTVL blijven staan waardoor leden en particulieren gebruik kunnen maken van de machines en rackets kunnen kopen uit de shop.

Hoofdsponsor
Allesvoorpadel was in het jaar 2023 een trotse hoofdsponsor en deze lijn zal door worden getrokken tot en met 2025. Voor de komende twee jaar zal Allesvoorpadel hoofdsponsor blijven van het Lelystad Open 2023 toernooi. Voornamelijk het jaar 2025 zal een speciaal jaar zijn voor Allesvoorpadel. In dat jaar bestaat Allesvoorpadel (in het verleden Padelbouw) 10 jaar lang en moet uitgebreid gevierd worden.

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.