Masters of the Court was een groot succes

Masters of the Court was een groot succes

Vrijdag 10 februari 2023 heeft Masters of the Court plaatsgevonden in Hal22. Dit was de allereerste klantendag die Padelbouw heeft georganiseerd voor haar klanten en partners. Het was een sportieve, maar vooral gezellige middag. De dag begon om 14:00 uur met een korte speech van directeur Floris Siderius. Hij heette de klanten welkom in de padelhal nadat de gasten aangemeld waren en een goodybag ontvingen. In totaal waren er 80 klanten aanwezig op deze spectaculaire middag van Padelbouw.

Presentaties Padelbouw en KNLTB

De agenda was krap, waardoor verkoper Dennis Kloosterman van Padelbouw direct om 14:15 uur een presentatie hield. Hij presenteerde een aantal projecten van het jaar 2022 en de highlights voor 2023. Onder andere de Padmax VX2, overkappingen en de AFP-Kiosk zijn producten voor in de toekomst.

De klanten konden informatie vragen bij de mannen van Padelbouw over Beyuna, AFP-Kiosk, AFP-Trade en onderhoud. Voor veel producten was er een roll-up banner gemaakt en waren de producten te bezichtigen.

Nadat Padelbouw had gepresenteerd was het de beurt aan Diederik Meijntjes namens de KNLTB. Diederik presenteerde over de groei van padel en onder andere obstakels binnen de padelmarkt. Voornamelijk geluidoverlast is een groot probleem binnen deze markt. Voor meer informatie bekijk dan hier onze blog hierover.

Masters of the Court toernooi

Om 14:45 uur was het tijd om de toernooiregels uit te leggen. Jakko Slot, eigenaar FrontRow Sportmarketing & Events, organiseerde het toernooi voor Padelbouw, zodat Padelbouw zich om de relatiedag kon bekommeren. Alle sportclubs en partners deden mee aan het toernooi voor fantastische prijzen. Het toernooi begon met kwalificatiepoules om 15:00 uur. De nummers 1 en 2 van iedere poule gingen door naar de Gold League en de nummers 3 en 4 naar de Silver League. De nummers 5 waren helaas vroegtijdig uitgeschakeld. Binnen de Gold- en Silver League werd ook een kwalificatiepoule gespeeld. Vanuit deze poule kwamen de kwartfinales, halve finales en de uiteindelijk de finales.

Prijsuitreiking

Uiteindelijk werden er twee spannende finales gespeeld. In de Silver League finale waren Thomas Brandsma en Wessel van Schaik van Colmschate net te sterk voor team CSC Sport met onze padeltalent Thomas Bruggeman. De heren van Colmschate gingen ervandoor met de zilveren adidas padelrackets.

De Gold League finale werd gespeeld door Sportvereniging Neckslag en KLTV Krommenie. Het was een zwaarbevochten wedstrijd, maar Joost Franke en Timo Riensema van Neckslag waren net te sterk. Onder toeziend oog van Frank Neering van de KNLTB en bestuurslid van Neckslag mochten beide heren hun gouden adidas padelrackets ophalen.

Locatie Hal22

Tijdens het toernooi was er vanaf 15:00 uur ieder uur een gerecht vanuit Hal22. Het menu bestond uit: carpaccio, puntzak friet, mini hamburger en bittergarnituur. Daarnaast kregen de gasten bij aankomst van Padelbouw consumptiemuntjes om drankjes te halen. 

Hal22 is de grootste indoor adidas padelhal van de Benelux en ook klant van Padelbouw. Vanuit Hal22 deden Barry Atsma en Edwin Oostelaar mee aan het padeltoernooi. 

Foto’s en aftermovie

Patricia Pietersen heeft foto’s gemaakt gedurende de klantendag. Bij binnenkomst stond een persdoek waar alle deelnemers een foto hebben laten maken. Hier zijn leuke foto’s gemaakt die op het Facebook account van Padelbouw te vinden zijn.

Wesley Klein heeft een aftermovie gemaakt. Hieronder is de video voor een goed beeld van de dag. Padelbouw is enthousiast over Masters of the Court en kunnen niet wachten om de volgende editie te organiseren.

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.