Vakbeurs Sportaccommodaties

Vakbeurs Sportaccommodaties

Allesvoorpadel stond op 7 maart 2024 samen met Units4all op de Vakbeurs Sportaccommodaties in Expo Houten. Dat deden beide partijen met een knaller van een presentatie: een Padelunit met een dakterras. Deze unieke samenwerking bood bezoekers een voorproefje van de toekomst van sportaccommodaties, met een focus op het creëren van een uitzonderlijke sportervaring met nadruk op de padelmarkt.

De Padelunit trok direct de aandacht van bezoekers. Maar wat deze presentatie echt bijzonder maakte, was het dakterras dat bovenop de unit was geplaatst. Dit bood niet alleen een adembenemend uitzicht over de beursvloer, maar gaf ook een voorproefje van de veelzijdigheid en mogelijkheden die deze units bieden voor sportfaciliteiten.

Bezoekers kregen de kans om de Padelunit van dichtbij te bekijken en te ervaren hoe deze in verschillende omgevingen kon worden ingezet. Van stedelijke sportcentra tot aan recreatieparken, de flexibiliteit en het gebruiksgemak van de Padelunit werden duidelijk gedemonstreerd. Bovendien konden ze genieten van het dakterras, wat de perfecte gelegenheid bood om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Naast de Padelunit stond Allesvoorpadel op de beurs voor haar padelbanen en padeloverkappingen. Voornamelijk de padeloverkappingen vielen in de smaak bij de gemeentes en sportverenigingen, vooral omdat de Staalbouw overkapping een innovatief product is voor het geluidoverlast van de sport padel.

Als we kijken naar de reacties van het publiek, was het duidelijk dat Allesvoorpadel een grote indruk heeft achtergelaten. Veel bezoekers waren onder de indruk van de producten en diensten van de organisatie, en velen zagen het als een inspiratiebron voor toekomstige projecten.

Allesvoorpadel en Units4all kijken terug op een succesvolle samenwerking op de Vakbeurs Sportaccommodaties. Met de introductie van de diensten hebben ze laten zien dat de toekomst van sportaccommodaties helder en boeiend is, en dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.