Padel
Ping Pong

Padel pingpong van Allesvoorpadel

Nieuwe sport

Padel pingpong is een nieuwe sport in Nederland.

Eigen ontwikkeling

De Padel pingpongbanen zijn in eigen ontwikkeling.

Snelle realisatie

Projecten kunnen snel en zorgvuldig gerealiseerd worden.

Padel pingpong

Allesvoorpadel is de samenwerking aangegaan met het Zweedse Padel Pingpong. Hierdoor is Allesvoorpadel de exclusieve leverancier van deze specifieke banen in de Benelux. Eind 2023 wil Allesvoorpadel haar eerste baan realiseren.

De sport is op 19 november 2020 in Zweden uitgevonden door Magnus Willner en Erik Magnarsson. Na een wedstrijd padel speelden ze een potje pingpong en begonnen ze de muren te gebruiken. De rally’s werden veel langer en het aantal mogelijkheden nam toe. 

Geniet van langere rally’s met een iets grotere pingpongbal (55mm in plaats van 40mm). De bal beweegt langzamer en geeft je meer tijd om te controleren. Het nieuwe druppelvormige padelpingpongracket is geoptimaliseerd voor geweldige controle. 

Padel pingpongbanen

Heb je een ruimte van 6 x 3 meter vrij? Verander het in een Padel Pingpongbaan, krijg meer klanten en genereer meer inkomsten! Deze banen kunnen overdag ook multifunctioneel worden gebruikt, bijvoorbeeld als een vergaderruimte. Een Padel Pingpongbaan is een unieke toevoeging aan jouw indoor padellocatie. Deze relatief kleine baan kan gemakkelijk worden geplaatst in een hal vol met padelbanen. Hierdoor breid je de padelmogelijkheden voor je klanten uit. 

De afmetingen van een padel pingpong baan

De afmetingen van de baan zijn 305cm x 610cm, met een hoogte van 205cm. De achterwanden van de Padel Pingpongbaan staan in een bepaalde hoek, waardoor de bal beter terug stuitert. De tafel heeft een afmeting van 1,45m x 2,44m in de kleur groen en heeft afgeronde hoeken. Het net hangt 21cm hoog. 

Ben jij benieuwd naar de spelregels van deze nieuwe innovatieve sport? Klik dan hier om daar snel achter te komen.

Padel pingpong banen uit Denemarken