Outdoor
Padelbanen

Padellen in de buitenlucht

Ruimdenkend

Ruimdenkend in oplossingen op het gebied van grondwerk en realisatie.

Jarenlange ervaring

Ruim 8 jaar ervaring in het bouwen van padelbanen.

Snelle realisatie

Projecten kunnen snel en zorgvuldig gerealiseerd worden.

Outdoor padelbanen

Wij leveren padelbanen op maat voor jouw outdoorlocatie. Wij denken graag mee met de inrichting van jouw sportpark om iedere vierkante meter te benutten. Allesvoorpadel heeft inmiddels meerdere outdoor padellocaties aan mogen leggen, gevarieerd van 1 tot 6 padelbanen. Wij geven advies over de afmetingen en werkzaamheden die nodig zijn voor optimaal gebruik van de locatie. Een outdoor padelbaan is al compleet verkrijgbaar vanaf €70.000,- ex btw.

Het assortiment

Allesvoorpadel heeft een ruim assortiment aan outdoor padelbanen die gebouwd kunnen worden. Het assortiment verschilt van pilarenkooien tot aan panorama padelbanen.

Outdoor padelbaan

RedSport PRO NL

De bestverkochte outdoor padelbaan van Allesvoorpadel is de RedSport PRO NL. Deze pilarenkooi padelbaan bestaat uit een goede structuur van versterkte pilaren en een krachtig hekwerk. De kooiconstructie bestaat uit 3mm DX51D+Z staal en is volledig verzinkt tegen corrosie. Hierdoor is deze padelbaan uitermate geschikt voor de weersomstandigheden in Nederland. Daarnaast heeft de padelbaan 10mm gehard glas, blessurevrij gaas en laser gesneden voetplaten voor alle palen. Voor de RedSport PRO NL zijn er verschillende keuzes voor het kunstgras en de verlichting. De RedSport PRO NL onderscheidt zich door zijn onovertroffen stabiliteit en minimalistische ontwerp.

De RedSport PRO outdoor padelbaan
De adidas FX 2.0 indoor padelbaan

adidas FX 2.0 NL

De adidas FX 2.0 NL is een uitbreiding van de RedSport PRO NL. Deze padelbaan is voorzien van adidas branding met een certificaat van echtheid. Waar een RedSport PRO NL rechte lichtmasten bevat, heeft de adidas FX 2.0 NL adidas lichtmasten met een knik, zodat de armatuur niet binnen de padelbaan hangt.

RedSport V Panoramic

De RedSport V Panoramic padelbaan bestaat uit 3mm DX51D+Z voorverzinkt staal, blessurevrij gaas en laser gesneden voetplaten voor alle pilaren. De padelbanen hebben 12mm gehard glas waarbij het padelglas ook wordt gekit. Voor de RedSport V Panoramic zijn er verschillende keuzes voor het kunstgras en de verlichting. Deze padelbaan bestaat ook in adidas variant.

De RedSport PRO indoor padelbaan

Aluminium 3.0

De Aluminium 3.0 bevat 10mm gehard glas, blessurevrij gaas en 12mm dikke voetplaten voor alle pilaren. Het voordeel van dit type padelbaan is dat lassen overbodig is. Voor de Aluminium 3.0 zijn er verschillende keuzes voor het kunstgras en de verlichting. Net zoals alle andere outdoor padelbanen is de Aluminium 3.0 uitermate geschikt om een hogere weerstand te bereiken in ongunstige klimaatgebieden. De Aluminium 3.0 onderscheidt zich wegens haar hoge garantie vanwege de aluminium constructie.

Mogelijke extra's voor padelbanen

Alle padelbanen uit het assortiment kunnen op maat gemaakt worden door het toepassen van verschillende extra’s. Alle extra’s worden verder uitgelegd op pagina afwerking. Dit zijn de mogelijke extra’s:

 • Brede ingang i.v.m. rolstoelen
 • Ballenvanger zijkant en/of achterkant
 • Gebogen lichtmast
 • Dimbaar verlichting
 • 12mm dik glas
 • Netpaal en ingang protectie
 • Netband met reclame
 • Stickers en reclame-uitingen
 • Scorebord
 • Verschillende RAL kleuren
 • Zitbankjes
 • Onderhoudsgereedschap
 • Logo in kunstgras
 • Schuifdeur
 • QR of code sloten
 • Verstelbaar net

Outdoor padelbaan laten aanleggen?

Wil je graag een outdoor padelbaan laten aanleggen op jouw locatie? Of wil je meer informatie over onze diensten en padelbanen? Neem gerust contact met ons op.

Jouw vragen beantwoord

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.