Afwerking
Padelbanen

Ruimdenkend

Ruimdenkend in oplossingen op het gebied van grondwerk en realisatie.

Jarenlange ervaring

Ruim 8 jaar ervaring in het bouwen van padelbanen.

Snelle realisatie

Projecten kunnen snel en zorgvuldig gerealiseerd worden.

Aluminium 3.0 tekening
adidas F2 2.0 tekening
adidas AFP Panorama tekening
RedSport PRO tekening

Redsport PRO NL

Aluminium Court

adidas Panorama

adidas FX NL

Afwerking voor padelbanen

Allesvoorpadel biedt accessoires aan om jouw padelbaan en -locatie compleet te maken. Wij hebben een breed assortiment om aan alle verwachtingen te voldoen: van bankjes tot digitale scoreborden en van deuren voor invaliden tot uitloopzones.

WeScore scorebord

WeScore is een innovatief digitaal scorebord. Het scorebord weegt slechts 1,5 kg en heeft een afmeting van 30 x 35cm. Het scorebord kan games tot drie sets
registreren en is ook inzetbaar voor Golden Point en Advantage. WeScore is ontwikkeld om de speelervaring onder padellers te verhogen. Dankzij dit digitale scorebord zijn er nooit meer discussies over de puntentellingWeScore kan gebruikt worden door zowel recreatieve als competitieve spelers om de stand tijdens een potje padel te registreren.

Allesvoorpadel scorebord
(Model Swipe 1)

Manueel scorebord

Naast een digitaal scorebord om de puntentelling bij padel bij te houden, zijn er ook nog manuele scoreborden. Deze zijn eenvoudig te bevestigen aan het hekwerk naast de ingang van de padelbaan. Wij kunnen een manueel scorebord op maat maken met het logo van jouw club, sponsor of die van Allesvoorpadel.

Invalidedeur

De ingang van een padelbaan kan verbreed worden door middel van een invalidedeur, voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel. Hierdoor wordt de padelbaan nog toegankelijker en kan iedereen de sport beoefenen. De invalidedeuren worden bevestigd met drie scharnieren en schuifsloten.

Bankjes

Allesvoorpadel heeft bankjes in het assortiment die aan het rek opgehangen kunnen worden. Deze bankjes kunnen in verschillende RAL-kleuren worden gespoten, waardoor ze perfect met jouw padelbaan of -locatie matchen.

Ballenvanger

Om ervoor te zorgen dat ballen niet kwijtraken, plaatst Allesvoorpadel ballenvangers bij padelbanen. Hierdoor blijft de bal binnen de padelbaan, raken de ballen niet zoek en komen ze niet terecht op padelbanen eromheen. Ballenvangers kunnen geplaatst worden aan de zijkanten en achterkanten van padelbanen. Ballenvangers worden bevestigd aan de kooi door gegalvaniseerde kabels van 4mm dik. De kabel wordt met haken en schroeven geïnstalleerd.

Padded protection om de ingang in Allesvoorpadel stijl

Bescherming netpalen & deuropening

Een vereiste van de KNLTB (de tennis- en padelbond) is dat padelbanen die worden gebruikt voor grote toernooien moeten beschikken over bescherming van de palen van de deuropening. Dit wordt ook wel padded protection genoemd. De bescherming kan gepersonaliseerd worden met het logo van jouw sportclub, sponsor of Allesvoorpadel. Padded protection bestaat uit een materiaal met een microcellulaire structuur. Het kan gebruikt worden voor zowel binnen- als buitenbanen en het heeft een hoge weerstand, elasticiteit en een hoog schokabsorptievermogen.

Boarding

Om indoor padellocaties nog meer uitstraling te geven, hebben wij ook speciale boarding met verschillende adidas spelers erop. Deze borden zijn perfect wanneer er op de club adidas padelbanen staan. De op maat gemaakte banners zijn ontworpen om de aandacht van mensen te trekken. We bieden een reeks op maat gemaakte bedrukte banners om de club te versieren met een hoogwaardige full colour banner.

(Bovenband voor padelnet)

Netten

Iedere padelbaan beschikt over een net, zodat de sport gespeeld kan worden. Het net is vervaardigd met polypropyleendraad met een hoge sterktegraad. Boven op het net zit een pvc tape netband. Allesvoorpadel kan de netband bedrukken met een logo van jouw sportclub, sponsor of Allesvoorpadel.

Schuifdeuren

Er zijn verschillende locaties waar niet continu personeel bij in de buurt is, zoals op een vakantiepark. Op zulke locaties kunnen schuifdeuren met een (code)slot worden geïnstalleerd. Hierdoor kan de padelbaan alleen betreed worden door mensen die deze hebben gehuurd of die de sleutel hebben gekregen. Aan de padelbaan wordt een extra onderdeel bevestigd waar een stopper en een rolsysteem op zit. Hiermee kan een deur heen en weer worden geschoven.

Uitloopzones

Om de padelbaan extra uitstraling te geven kan je als club ervoor kiezen om uitloopzones aan te leggen. Dit is het aanleggen van kunstgras vóór de ingang van de padelbaan.

Padelbaan accessoires kopen?

Wil je graag padelbaan accessoires kopen die jouw padelbaan- en locatie compleet maken? Of wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Jouw vragen beantwoord

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.