Indoor
Padelbanen

365 dagen per jaar padel met indoor padelbanen

Ruimdenkend

Ruimdenkend in oplossingen op het gebied van grondwerk en realisatie.

Jarenlange ervaring

Ruim 8 jaar ervaring in het bouwen van padelbanen.

Snelle realisatie

Projecten kunnen snel en zorgvuldig gerealiseerd worden.

Aluminium 3.0 tekening

Redsport Pro NL

adidas F2 2.0 tekening

Aluminium Court

adidas AFP Panorama tekening

adidas Panorama

RedSport PRO tekening

adidas FX NL

Indoor padelbanen

Weersomstandigheden hebben invloed op de sport. Bij indoorlocaties oefent het weer geen invloed uit op het spel en kan er 365 dagen per jaar worden gepadeld.

Wij leveren padelbanen op maat voor jouw indooraccomodatie. Wij denken graag mee over de inrichting van de locatie, om iedere vierkante meter te benutten. Allesvoorpadel heeft inmiddels meerdere indoorlocaties aan mogen leggen, gevarieerd van 1 tot 10 padelbanen. Wij geven advies over de afmetingen en werkzaamheden die nodig zijn voor een optimaal gebruik van de locatie. Een indoor padelbaan is al compleet verkrijgbaar vanaf €30.000,- ex btw.

Padelbanen van kwaliteit

Bij Allesvoorpadel zorgen wij ervoor dat de overdekte padelbaan goed past binnen de beschikbare ruimte. Maatwerk is belangrijk, net als de kwaliteit. Dat betekent dat je van ons een kwalitatief goede padelbaan geleverd krijgt, die voldoet aan de actuele eisen. Interesse in een padelbaan? Neem contact met ons op.

Indoor padelbaan

Indoor padelbaan van Racket Sport Schiedam
Indoor padelbaan van Racket Sport Schiedam

Waarom indoor padel?

Zelfs in warme landen als Spanje worden regelmatig indoor padellocaties gebouwd. Weersomstandigheden zijn van invloed op het spel. Zo krijg je bijvoorbeeld een andere terugkaatsing van de bal als de wanden van de padelbaan nat zijn. Vooral in de wintermaanden is het fijn om indoor padel te kunnen spelen. Een indoor padelbaan is al compleet verkrijgbaar vanaf €30.000,- ex btw.

Informeer naar de mogelijkheden.

RedSport Pro

Deze pilarenkooi padelbaan bestaat uit een goede structuur van versterkte pilaren en een krachtig hekwerk. De kooiconstructie bestaat uit 2mm DX51D+Z staal en is volledig verzinkt. Daarnaast heeft de padelbaan 10mm gehard glas, blessurevrij gaas en laser gesneden voetplaten voor alle palen. Voor de RedSport PRO zijn er verschillende keuzes voor het kunstgras en de verlichting. De RedSport PRO onderscheidt zich door zijn onovertroffen stabiliteit en minimalistische ontwerp.

adidas FX 2.0

De adidas FX 2.0 is een uitbreiding van de RedSport PRO. Deze padelbaan is voorzien van adidas branding met een certificaat van echtheid. Waar een RedSport PRO rechte lichtmasten bevat, heeft de adidas FX 2.0 adidas lichtmasten met een knik, zodat de armatuur niet binnen de padelbaan hangt.

AFP Panorama

De AFP Panorama is een panorama padelbaan die alleen geschikt is voor indoor. Deze padelbaan is voorzien van adidas branding met een certificaat van echtheid. Waar een RedSport V Panoramic rechte lichtmasten bevat, heeft de AFP Panorama gebogen adidas lichtmasten.

De AFP Panorama padelbaan
PLAYCE Padel PRO padelbaan

PLAYCE Padel

Rondom de padelbaan biedt PLAYCE Padel mogelijkheden tot het creëren van sport- en spelvormen. Het Athletic Skills Model combineert praktijk en wetenschap met elkaar, wat leidt tot een nieuwe manier van denken over bewegen. Veelzijdig bewegen geldt voor elke sporter en elke doelgroep en juist om deze reden is PLAYCE Padel ontwikkeld.

Mogelijke extra's voor padelbanen

Alle padelbanen uit het assortiment kunnen op maat gemaakt worden door het toepassen van verschillende extra’s. Alle extra’s worden verder uitgelegd op pagina afwerking. Dit zijn de mogelijke extra’s:

 • Brede ingang i.v.m. rolstoelen
 • Schuifdeur
 • QR en code slot
 • Ballenvanger zijkant en/of achterkant
 • Gebogen lichtmast
 • Dimbare verlichting
 • Netpaal en ingang protectie
 • Netband met reclame
 • Verstelbaar net
 • Stickers en reclame-uitingen
 • Logo in kunstgras
 • Scorebord
 • Verschillende RAL kleuren
 • Zitbankjes
 • Onderhoudsgereedschap

Indoor padelbaan laten aanleggen?

Wil je graag een indoor padelbaan laten aanleggen op jouw locatie? Of wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.