Meet the team: Dennis Kloosterman

“Mijn naam is Dennis Kloosterman en ik ben de verkoopmanager bij Allesvoorpadel. Sinds 2016 ben ik verliefd geworden op de sport padel. In die tijd stond er een padelbaan in Zeewolde waar ik af en toe speelde.

Destijds had ik de functie als voorzitter technische commissie in Biddinghuizen en heb ik geopperd om een padelbaan te realiseren. Nadat deze gebouwd werd in 2017 was ik iedere week op de baan te vinden. De aannemer die bij ons bouwde was Padelbouw, zo ben ik ook in contact gekomen met de eigenaar Floris Siderius.

Mijn achtergrond zit al mijn hele leven in de sport. Na het behalen van de bachelor Sportmarketing ben ik een seizoen als skileraar naar Oostenrijk vetrokken. Destijds verhuurde ik mijzelf als skileraar en behaalde ik verschillende diploma’s om zo gevarieerd mogelijk skiles te geven. Daarnaast deed ik wat marketingactiviteiten tot ik in 2019 werd gevraagd om aan te sluiten bij Padelbouw.

Sinds ik ben begonnen bij Allesvoorpadel is het bedrijf behoorlijk gegroeid. Ik begon als junior verkoper en was toen de eerste officiële medewerker. Inmiddels zijn we met meer dan 20 personen iedere dag bezig met padel. Op dit moment verzorg ik nog steeds de verkoop van de banen, maar begeleid ik ook het personeel op kantoor om het onderhoud, de service, de kiosk en de technische ontwikkelingen in goede banen te leiden.

Leuk om te vertellen is dat we een nieuw product gaan lanceren in de markt, Padel Pingpong. Het is niet alleen een nieuw product maar ook een nieuwe sport. Begin 2023 hebben we hier de eerste gesprekken over gevoerd. We verwachten dat deze sport een mooie toevoeging is voor een hoop padelclubs, maar ook voor bedrijven of andere sportgerelateerde verenigingen.

We hebben nu de eerste Padel Pingpongbaan geïnstalleerd als test. In februari zal het eerste toernooi zijn in Meppel en de eerste baan is ook al onderweg naar Denemarken. De ontwikkelingen gaan volop door en de verwachting is dat in het tweede kwartaal van 2024 het product wordt gelanceerd op de markt. ”

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.