300ste padelbaan is gebouwd

Padelbaan 300 is een feit! Op 19 oktober heeft Allesvoorpadel de driehonderste padelbaan gerealiseerd bij Punto Padel in Hoogezand. Deze enorme mijlpaal hebben wij gevierd met ons steeds groter groeiende team.

Allesvoorpadel, toen nog onder de naam Padelbouw B.V., is al sinds 2015 pionier van de padelbaanbouw. In 2021 heeft Allesvoorpadel haar honderste padelbaan gebouwd bij Peakz Padel Sittard. Helaas is deze club niet meer bespeelbaar, vanwege een branduitbraak.

Groei in de markt
Nu twee jaar later heeft Allesvoorpadel 200 padelbanen bijgebouwd. Dat weerspiegelt nog maar eens hoe enorm de padelmarkt is gegroeid in Nederland. Allesvoorpadel heeft de markt omarmd met onder andere ook padelunits, overkappingen, onderhoud, de Padelkiosk en een webshop.

Mijlpaal
Deze grote mijlpaal van Allesvoorpadel is uiteraard groots gevierd door het hele team. Waar vorig jaar nog maar 16 mensen in het Allesvoorpadel team zaten, zitten we nu met in totaal 23 man. Voor deze mijlpaal hebben wij een Allesvoorpadel taart laten maken.

Wat is de volgende mijlpaal?
De volgende mijlpaal van Allesvoorpadel is het bouwen van 400 padelbanen. In het snelle tempo van Allesvoorpadel verwachten wij dit eind 2024 gerealiseerd te hebben.

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.