Events

De events van Allesvoorpadel

Beurzen

De Nationale Sport Vakbeurs en Vakbeurs Sportaccommodaties.

Klantendagen

Masters of the Court is de jaarlijkse klantendag van Allesvoorpadel.

Toernooien

Allesvoorpadel sponsort verschillende toernooien.

Events

Allesvoorpadel is een grote partij in de Nederlandse padelmarkt en vergroot haar naamsbekendheid onder andere door het bijwonen of organiseren van evenementen. Hieronder valt ook het sponsoren van padeltoernooien en het  organiseren van de jaarlijkse klantendag ”Masters of the Court”.

Op 15 november 2023 stond Allesvoorpadel op de Nationale Sport Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Op stand 197 stond Allesvoorpadel met een Padelunit inclusief dakterras. Vanaf de stand kon je recht op de panoramische mobiele padelbaan van Allesvoorpadel kijken.

Padelunit en mobiele padelbaan
In samenwerking met Units4all is een zeecontainer omgebouwd tot een Padelunit. Deze container is ingebouwd met bar, zitruimte, Padelkiosk en een dakterras. Naast de te gekke Padelunit heeft Allesvoorpadel ook een panoramische mobiele padelbaan in de Evenementenhal gebouwd. Binnen twee dagen stond de padelbaan helemaal gereed. Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs heeft Wilson verschillende padelchallenges op de padelbaan gehouden.

Op 2 februari 2024 heeft Allesvoorpadel de 2e editie van haar klantendag ”Masters of the Court” georganiseerd. Een dag in het teken van informatie, sport en vooral heel veel gezelligheid. 

Masters of the Court
Tijdens de 2e editie van de klantendag werden er presentaties door Allesvoorpadel en het Athletic Skills Model gegeven. Dit werd opgevolgd door een praktijk clinic en vervolgens werd er een toernooi gehouden met verschillende klanten van Allesvoorpadel. Dit allemaal in de prachtige padelcentrum van RacketSportSchiedam waar Allesvoorpadel alle padelbanen heeft aangelegd. 

Allesvoorpadel Open Meppel P250

Allesvoorpadel was hoofdsponsor op het Allesvoorpadel Open Meppel P250 Toernooi van 8 tot en met 11 februari van Racket Centrum Meppel. 

Padel Pingpongtoernooi
Naast het geweldige padelevent organiseerde Allesvoorpadel het eerste Padel Pingpongtoernooi van Nederland tijdens het P250 toernooi. Padel Pingpong is dé nieuwe sport die Allesvoorpadel naar Nederland heeft gehaald. 

Dit jaar heeft Allesvoorpadel samen met FrontRow het evenement ”Padel for Africa” georganiseerd voor het goede doel Stichting SOKPO.

Padel for Africa
Voor Stichting SOKPO werd het Padel for Africa event opgezet om geld in te zamelen voor kinderen in Ghana. Dit werd onder andere gedaan door een padeltoernooi, walking dinner, veiling en een feestavond met diverse artiesten als Danilo Kuiters en Danny de Munk. 

In totaal heeft Padel for Africa €31.500 ingezameld voor het goede doel.

Na het succes van de Nationale Sport Vakbeurs in november 2023 werd Allesvoorpadel uitgenodigd om op de Vakbeurs Sportaccommodaties te staan. Een beurs waar Allesvoorpadel nog nooit eerder heeft gestaan.

Padelunit en overkappingen
Allesvoorpadel heeft weer samen met Units4all op de beurs gestaan met de Padelunit als stand. Het focuspunt van Allesvoorpadel lag op de padeloverkappingen en met nadruk op de nieuwe Staalbouw overkapping. 

Voor het NK Padel bij Peakz Padel in Eindhoven heeft Allesvoorpadel in twee dagen tijd voor de KNLTB een Centre Court padelbaan opgebouwd.

Dutch Padel Week
Dit jaar vond het spektakel plaats tussen maandag 5 maart en maandag 1 april. De gedurende week was er onwijs veel te doen tijdens het NK, waaronder de padeltoppers die op het Centre Court strijden om de Nederlandse titel.

Events

Wil je graag dat Allesvoorpadel je toernooi sponsort? Of heb je een andere potentiële samenwerking met Allesvoorpadel in gedachten? Neem dan contact op met Jorden Kallenbach, Marketingmanager via jorden@allesvoorpadel.nl. 

Jouw vragen beantwoord

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.