Masters of the Court 2024

Vrijdag 2 februari 2024 heeft Masters of the Court plaatsgevonden bij RacketSportSchiedam. Dit was de tweede klantendag die Allesvoorpadel heeft georganiseerd voor haar klanten en partners. Het was een sportieve, maar vooral gezellige middag. De dag begon om 12:00 uur met een korte speech van directeur Floris Siderius. Hij heette de klanten welkom, nadat de gasten aangemeld waren en een goodybag ontvingen. In totaal waren er 75 klanten aanwezig op deze spectaculaire middag van Allesvoorpadel.

Presentaties Allesvoorpadel en Athletic Skills Model
Dennis Kloosterman van Allesvoorpadel gaf een presentatie over Allesvoorpadel. Hij presenteerde een aantal projecten van het jaar 2023 en de highlights voor 2024. Onder andere de overkappingen en de Padelkiosk zijn producten die werden benoemd.

De klanten konden informatie vragen bij de stands over Padelbouw, Padelkiosk, Padelonderhoud, Padelshop en Zeestadstaal. Voor veel producten was er een roll-up banner gemaakt en waren de producten te bezichtigen.

Nadat Allesvoorpadel had gepresenteerd was het de beurt aan Yordi Vermaat namens het Athletic Skills Model. Yordi presenteerde over ASM en de PLAYCE Padelbaan. Daarna gaf hij een korte demonstratie op de PLAYCE Padelbaan van RacketSportSchiedam.

Masters of the Court 2024 padeltoernooi
Vervolgens was het tijd om de toernooiregels uit te leggen. Jakko Slot, eigenaar FrontRow Sportmarketing & Events, organiseerde het toernooi voor Allesvoorpadel, zodat Allesvoorpadel zich om de klantendag kon bekommeren. Alle sportclubs en partners deden mee aan het toernooi voor fantastische prijzen. Het toernooi begon met kwalificatiepoules. De nummers 1 en 2 van iedere poule gingen door naar de Gold League en de nummers 3 en 4 naar de Silver League. De nummers 5 waren helaas vroegtijdig uitgeschakeld. Binnen de Gold- en Silver League werd ook een kwalificatiepoule gespeeld. Vanuit deze poule kwamen de kwartfinales, halve finales en de uiteindelijk de finales.

Prijsuitreiking Masters of the Court 2024
De Gold League finale werd gespeeld door Padel Club Nijmegen en KLTV Krommenie. Het was een zwaarbevochten wedstrijd, maar KLTV Krommenie was net te sterk. De Silver League werd gewonnen door Flevopadel ten koste van onze eigen Allesvoorpadel.

RacketSportSchiedam
Tijdens het toernooi was er vanaf 14:00 uur ieder uur een gerecht geregeld door RacketSportSchiedam. Het menu bestond uit: broodjes, wraps, salade, patat, saté en bittergarnituur. Daarnaast kregen de gasten bij aankomst van Allesvoorpadel consumptiemuntjes om drankjes te halen. 

Recente blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.