Padelkiosk gebruik

Zo werkt de Padelkiosk

24/7 service

De Padelkiosk biedt 24/7 service aan jouw klanten.

Handen vrij

Je personeel wordt ontzorgd en is dus elders inzetbaar.

Contactloos betalen

Onze Padelkiosk heeft een contactloos betaalsysteem.

Ons aanbod

Een Padelkiosk is dé automaat voor verhuur van rackets en aankoop van ballen, grips en eventueel snacks of drinks. Er zijn drie verschillende modellen die op maat ingevuld kunnen worden.

Betaaldisplay van de Padelkiosk

Locaties

Onze padelkiosks staan op veel verschillende plekken door heel Nederland. Ben jij benieuwd waar onze Padelkiosks staan? Neem dan een kijkje op de pagina locaties. De Padelkiosk is heel eenvoudig te gebruiken om padelrackets te huren en padelballen te kopen. Iedere Padelkiosk bevat een deursticker met daarop een uitgebreid stappenplan over het huren en terugbrengen van rackets.

Iets kopen of huren?

Een padelracket huren of een blik ballen kopen werkt heel eenvoudig. Je volgt de volgende stappen:

 1. Druk op de knop ‘Koop/Huur’ op de display aan de zijkant van de Padelkiosk.
 2. Kies vervolgens welke betaalmethode je wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit de Lova-app via de QR-code, of contactloos betalen. Wordt je bankkaart geweigerd? Dan is waarschijnlijk jouw limiet van contactloos betalen overschreden.
 3. Na de betaling ontgrendelt de deur. Pak nu in één keer alles wat je nodig hebt. Hiermee voorkom je dat er een tweede transactie (borgreservering) wordt gemaakt.
 4. Zorg vervolgens dat de deur van de kiosk weer goed dicht wordt gedaan. Anders kan de volgende klant een aankoop op jouw transactie maken.
 5. Druk vervolgens op ‘Betalen’.
 6. Er wordt een bedrag van €49,99 gereserveerd op je betaalrekening. Uiteraard worden enkel de kosten in rekening gebracht die jij maakt.
 7. Laat jouw e-mailadres achter en druk op ‘Bevestigen’. Let op! Het is belangrijk dat je jouw e-mailadres invult, zodat wij bij betaal- of retourproblemen contact op kunnen nemen. 
 8. Nu ben je helemaal klaar om een potje padel te spelen!

Racket terugbrengen

Nadat je hebt kunnen padellen is het van belang dat het padelracket weer in de Padelkiosk wordt geplaatst. Dit kan je doen via de volgende stappen:

 1. Druk op ‘Racket terugbrengen’.
 2. Gebruik exact dezelfde betaalmethode die je eerder hebt gebruikt. De retourcode heb je enkel nodig bij problemen met de kaart/kiosk. 
 3. De deur ontgrendelt. Je kan nu je racket(s) rustig één voor één terugplaatsen in de Padelkiosk. Let op! Indien bij het terugleggen van je racket de ledstrip rood gaat knipperen en het alarm gaat af, neem je het racket terug en wacht je tot de ledstrip groen gaat branden. Daarna kan je het racket weer rustig terugplaatsen.
 4. Wanneer de rackets terug zijn geplaatst druk je op ‘Bevestig’.
 5. Heb je het racket niet teruggebracht? Dan riskeer je een boete. De boete wordt automatisch van jouw rekening ingehouden. 
 6. Let op! Ballen schaf je aan en kunnen dus niet meer geretourneerd worden in de Padelkiosk.

Heb je een vraag?

Mail dan naar info@afp-trade.nl. Alleen in geval van nood – bijvoorbeeld als het alarm afgaat of de deur niet sluit – kan je bellen naar noodnummer 085-0709417. Ben je benieuwd naar de algemene voorwaarden? Klik dan hier.

Jouw vragen beantwoord

Veelgestelde vragen

Dit bedrag is een reserveringsbedrag. Dit zal nooit effectief van jouw rekening gaan, maar wordt aangepast naar het effectieve bedrag. Het reserveringsbedrag (€49,99) zal vervangen worden door het daadwerkelijke bedrag waarvoor je gekocht hebt. Voorbeeld: €49,99 euro wordt gereserveerd. Je koopt een tube ballen voor €7,50 euro. Binnen 24/48 uur zal – €49,99 euro vervangen worden door €7,50 euro (iedere bank werkt anders waardoor er afwijkingen kunnen ontstaan).

Geef het racket(s) af aan de bar en stuur een mailtje naar info@afp-trade.nl met vermelding van het aantal rackets dat je hebt achtergelaten. Wij checken met de bar, en zorgen ervoor dat er geen extra kosten worden aangerekend.

Geen probleem, de retourcode dient enkel als back-up en heb je eigenlijk niet nodig om je racket(s) terug te brengen. Neem de bankkaart waarmee je de rackets oorspronkelijk huurde, klik op ‘Racket terugbrengen’ en ‘Betaling met bankkaart’. De Padelkiosk zal je kaart herkennen en de deur ontgrendelen, zodat je je racket kan inleveren.

Nee, dit kan niet. Indien u het racket niet terug stopt, zal er automatisch een boete van €150 euro worden aangerekend, voor het ‘stelen’ van het racket. Je zou wel een racket kunnen kopen via www.afp-trade.nl, dit is onze online webshop. Neem gerust contact op